Aannemer

Aannemer

Holdeco is een klein, maar zelfstandig aannemersbedrijf waar veel mogelijk is. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel en dat is ook waarom klanten blij zijn met het eindresultaat dat wij leveren. Als aannemer realiseren wij diverse projecten. Hierbij kun u denken aan:

Laat uw verbouwing verzorgen door Holdeco

Heeft u plannen om uw huis te verbouwen, verruimen of renoveren? Holdeco is dé partner om de werkzaamheden door te laten verzorgen. Bij ons kunt u voor verschillende werkzaamheden terecht. Het verbouwen van uw huis kan diverse mogelijkheden bieden. Op deze manier kunt u in bepaalde kamers meer ruimte creëren, zonder dat u bijvoorbeeld hoeft te verhuizen. Holdeco heeft geruime ervaring en helpt u graag om uw ideeën om te zetten in de werkelijkheid. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Aan de hand hiervan zullen wij een offerte opstellen en de werkzaamheden met u bespreken. Indien u akkoord gaat, plannen wij een datum in waarop wij gaan starten met de werkzaamheden. Holdeco voert de werkzaamheden zoveel mogelijk zelf uit. Indien er specialistisch werk uitgevoerd moet worden, dat wij zelf niet kunnen uitvoeren. Werken wij samen met partners uit de omgeving. Hier werken wij hier vaak al jaren mee samen, hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen.

Samen voor het beste resultaat

Tijdens de verbouwing, renovatie of andere werkzaamheden die Holdeco bij u uitvoert blijft u nauw betrokken. Samen gaan we voor het beste resultaat en daarbij staat duidelijke communicatie centraal. Zijn er tijdens het proces vragen, dan staan wij graag voor u klaar om deze te beantwoorden. Wij stemmen onze werkzaamheden zo af dat u en bijvoorbeeld uw buren hier zo min mogelijk (geluidsover)last van hebben.

Benieuwd naar wat Holdeco voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf