Holdeco-Offerte-Slide
Badkamers

Badkamers

Holdeco is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en plaatsen van badkamers. Heeft u ideeën om uw badkamer te renoveren, maar weet u niet wat een handige of geschikte indeling is? Holdeco komt graag bij u langs om uw ideeën en wensen te bespreken. Wij zullen de mogelijkheden bekijken en op basis daarvan ontvangt u een offerte. Ons personeel is gespecialiseerd en opgeleid in het zetten van glasblokken, tegelwerk, meubels, sanitair, wand- en vloertegels en meer.

Ruime keuze uit badkamermeubels en sanitair

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamermeubels en sanitair aan. Tijdens het bespreken van de mogelijkheden, laten wij u ons assortiment zien. U kunt dan verschillende keuzes maken tussen materiaal en kleur, maar ook uit diverse motieven en afwerkingen. Op deze manier stelt u zelf uw droombadkamer samen. Zo wilt u bijvoorbeeld een zwevende toiletpot en alle details van de badkamer in matzwart uitgevoerd. Bij Holdeco kan dat, u bent de baas en maakt u alle keuzes. Toch advies nodig over bijvoorbeeld de inrichting? Wij voorzien u graag van professioneel advies.

Alles onder één dak

Holdeco voert alle werkzaamheden zelf uit. Zijn er dan toch werkzaamheden die wij niet kunnen uitvoeren, dan werken wij samen met specialisten uit de omgeving. Doordat wij hier vaak al een lange tijd mee samenwerken, kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Wij verbouwen de badkamer van A tot Z. Zo heeft u een compleet eindresultaat en hoeft u niet met verschillende partijen in zee. Ons personeel is opgeleid en op de hoogte van de laatste techniek. Is er iets nieuws in badkamerland? Dan kunnen wij dit voor u realiseren.  Met onze ruime ervaring hebben wij creatieve ideeën en oplossingen. Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw badkamer zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf