Holdeco-Offerte-Slide
Keukens

Keukens

Holdeco biedt een grote en unieke collectie aan keukens aan. Wij werken alleen samen met partners die apparatuur van de hoogste kwaliteit aanbieden. Elke woning, woonruimte en dus keuken is anders, daarom bieden wij alleen keukens op maat aan. Om uw droomkeuken in kaart te kunnen brengen, komen wij graag bij u langs om de ruimte te bekijken. Wij zullen dan uw wensen en ideeën bespreken en aan de hand daarvan zullen wij een eerste concept tekening maken. Vervolgens bespreken we samen het ontwerp en kunnen er eventueel nog aanpassingen gedaan worden. Op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe uw keuken er uit komt te zien.

Een keuken op maat bij Holdeco

Alles is bij ons mogelijk. Heeft u een landelijk of juist meer modern interieur? Bent u op zoek naar een hoekkeuken of heeft u ruimte voor een kookeiland? Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en zorgen ervoor dat u de keuken van uw dromen krijgt. Een keuken gaat vaak jarenlang mee, daarom is het belangrijk dat uw keuken ook tegen een stootje kan. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen die lang mee aan. Er is natuurlijk keuze uit diverse materialen, afwerkingen, kleuren en meer. Tijdens een eerste gesprek laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn, zodat u hier een keuze uit kunt maken.

Apparatuur van de beste merken

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmateriaal van gespecialiseerde groothandels. Wanneer wij deze producten leveren krijgt u daar deskundig en gespecialiseerd advies bij. Hier staat bijvoorbeeld in hoe u de apparatuur het beste kunt reinigen en onderhouden. Dit zal de levensduur van de apparatuur verlengen. Heeft u behoefte om de apparatuur in het echt te bekijken? Dan kunt u een kijkje nemen in de showroom van een van onze leveranciers.

Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook de projecten die wij al eerder gerealiseerd hebben om inspiratie op te doen.

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf