Aanbouw en Uitbouw

Aanbouw – uitbouw 

Kiezen voor een aanbouw of uitbouw aan uw woning levert dit u direct extra (leef)ruimte op. Dit is een slimme keuze, als uw huidige woning te klein voor u wordt, maar u op een heerlijke plek woont. Een uitbouw of aanbouw is dé manier om het huis weer helemaal naar uw zin te maken. Als vakkundig aannemingsbedrijf nemen wij deze werkzaamheden graag voor onze rekening. 

Allround aannemingsbedrijf in [PLAATSNAAM]

Onze uitgebreide kennis en ervaring maakt het mogelijk om vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Voorkom dat u noodgedwongen moet verhuizen en kies voor een aanbouw of uitbouw die door onze aannemers tot in detail wordt gerealiseerd. Neem eens een kijkje bij onze gerealiseerde projecten, dan heeft u direct een goed beeld van onze veelzijdigheid.  

Bij een aanbouw voegen we ruimte toe door een extra constructie aan uw woning vast te maken. Hierbij gaat het niet zozeer om het vergroten van de leefruimte in huis, maar aan huis. Bij een aanbouw gaat het om bijvoorbeeld een carport, een bijkeuken of een garage. 

Woning vergroten met een uitbouw 

Genieten van meer leefruimte doet u met een professioneel geplaatste uitbouw. Onze experts gaan aan de slag met het doorbreken van uw gevel. Zo vergroten ze uw woonkamer, realiseren ze een eetkamer of breiden ze de keuken voor u uit. Doe in alle rust inspiratie op met de maatwerkkeukens van Holdeco en verras ons met uw keuze voor een uitbouw. 

Offerte voor aanbouw of uitbouw aan woning 

We nemen graag in een persoonlijk gesprek uw wensen door voor een aanbouw aan uw woonhuis. Op basis van de uw informatie brengen we dan een gratis offerte uit. In deze prijsopgave staat helder omschreven welke werkzaamheden we voor u uitvoeren en tegen welke scherpe prijs. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen we in nauw overleg met u in, wanneer we hiermee starten. Zo komt de door u gewenste extra ruimte direct een stapje dichterbij. Voor vragen of advies, verzoeken wij u het contactformulier in te vullen.  

Neem contact op

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf

Stel uw vraag

Aanbouw en Uitbouw