Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Holdeco is van alle markten thuis!

Bent u op zoek naar een aannemer die uw woning deels kan verbouwen? Holdeco is een klein, maar deskundig aannemersbedrijf die vele klussen in en om uw huis kan realiseren! Heeft u speciale wensen voor de muren in uw woonkamer of vloer in uw slaapkamer? Dat is geen probleem voor Holdeco! 

Bij ons staat de klant, service en kwaliteit centraal! Graag willen wij onze klanten uiterst tevreden houden, hier doen wij dan ook alles aan. Wij horen dan ook graag wat uw wensen zijn! Vervolgens wordt er samen bekeken welke mogelijkheden er zijn en op welke manier wij dit voor u kunnen realiseren. 

Aannemersbedrijf voor verschillende werkzaamheden 

Zoals aangegeven kunnen wij vele verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor de volgende bouwwerkzaamheden

Naast deze specifieke diensten, staan wij ook klaar voor het realiseren van unieke aanbouwen, het vernieuwen van uw tuin of terras, en het uitvoeren van complexe elektrische installaties of loodgieterswerk. Ons aanbod omvat eveneens het schilderen en afwerken van binnen- en buitenmuren, waardoor we een totaaloplossing bieden voor elke renovatie of verbouwing. 

Daarnaast voert Holdeco aannemersbedrijf totale verbouwingen uit. Ons team bestaat uit vakspecialisten met jarenlange ervaring in hun respectievelijke vakgebieden. 

Holdeco voor al uw sloopwerkzaamheden 

Naast dat wij als bouwbedrijf renovaties en bouwwerkzaamheden uitvoeren, behoort sloopwerk ook tot onze werkzaamheden. Voordat er een nieuwe badkamer of keuken geplaatst kan worden moet de oude eerst gesloopt worden. De sloopwerkzaamheden proberen wij uit te voeren met zo min mogelijk overlast. Daarnaast zorgen wij na het slopen voor een nette en schone omgeving. 

Benieuwd wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen? Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen voor een offerte of een klus aan of in uw huis. 

Maak a.u.b. uw keuze

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf
Klusbedrijf Holdeco is van alle markten thuis