Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Holdeco is van alle markten thuis!

Bent u op zoek naar een aannemer die uw woning deels kan verbouwen? Holdeco is een klein, maar deskundig bouwbedrijf die vele klussen in en om uw huis kan realiseren! Heeft u speciale wensen voor de muren in uw woonkamer of vloer in uw slaapkamer? Dat is geen probleem voor Holdeco!

Of het nu gaat om tegelwerk, keukens, veranda’s of dakramen, wij kunnen het voor u realiseren! Door de vele jaren ervaring beschikken wij over de juiste kennis en kunde om de bouwwerkzaamheden op de juiste manier uit te voeren.

Bij ons staat de klant, service en kwaliteit centraal! Graag willen wij onze klanten uiterst tevreden houden, hier doen wij dan ook alles aan. Wij horen dan ook graag wat uw wensen zijn! Vervolgens wordt er samen bekeken welke mogelijkheden er zijn en op welke manier wij dit voor u kunnen realiseren.

Aannemersbedrijf voor verschillende werkzaamheden

Zoals aangegeven kunnen wij vele verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor de volgende bouwwerkzaamheden:

Daarnaast voert Holdeco Aannemingsbedrijf totale verbouwingen uit. Ons team bestaat uit vakspecialisten met jarenlange ervaring. Mede hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogstaand werk afleveren.

Holdeco voor al uw sloopwerkzaamheden

Naast dat wij als bouwbedrijf renovaties en bouwwerkzaamheden uitvoeren, behoort sloopwerk ook tot onze werkzaamheden. Voordat er een nieuwe badkamer of keuken geplaatst kan worden moet de oude eerst gesloopt worden. De sloopwerkzaamheden proberen wij uit te voeren met zo min mogelijk overlast. Daarnaast zorgen wij na het slopen voor een nette en schone omgeving.

Benieuwd wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen? Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen voor een offerte of een klus aan of in uw huis.

Maak a.u.b. uw keuze

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf
Klusbedrijf Holdeco is van alle markten thuis