Amsterdam

Aannemersbedrijf Holdeco is er voor al uw bouwklussen in Amsterdam

Heeft u plannen voor een verbouwing, nieuwe keuken, badkamer of andere bouwplannen in Amsterdam? Aannemersbedrijf Holdeco is er voor al uw bouwklussen. Wij zijn een klein aannemersbedrijf dat veel waarde hecht aan persoonlijk contact met de klanten. Korte lijntjes en duidelijke communicatie zorgen ervoor dat we goede kwaliteit leveren. Aannemersbedrijf Holdeco is een veelzijdig aannemersbedrijf waarbij u voor veel klussen terecht kunt. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we ons gespecialiseerd hebben in het plaatsen van badkamers en keukens en het renoveren van huizen in Amsterdam. Maar voor andere klussen draaien we onze hand ook niet om, want we zijn een veelzijdig aannemersbedrijf met veel ervaren vakmensen.  

Aannemersbedrijf Holdeco komt graag bij u klussen  

U kunt bij ons voor uiteenlopende bouwwerkzaamheden terecht en we hebben ervaring met veel verschillende soorten bouwklussen.  

  • Keukens 
  • Tegelwerk 
  • Elektriciteit  
  • Tuinen 
  • Renovaties 
  • Houtwerk 

Wilt u iets wat niet op onze website staat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag samen met u naar wat we voor u kunnen betekenen. Bel 0614280736 en we staan u graag te woord.  

Laat uw sloopwerkzaamheden in Amsterdam uitvoeren door aannemersbedrijf Holdeco

Wij hebben ons gespecialiseerd in diverse soorten sloopwerkzaamheden binnen en buiten uw woning. Onze specialisatie zorgt ervoor dat we een totale renovatie aanbieden. Eerst slopen we de huidige onderdelen uit uw woning en vervolgens hebben we de mogelijkheid en vakkennis tot het plaatsen van een nieuwe keuken, badkamer of andere bouwwerkzaamheden. Wij kunnen u de hele renovatie uit handen nemen.  

Neem contact op met Aannemersbedrijf Holdeco

Bent u benieuwd wat de kosten van een renovatie zijn of wat één van onze andere bouwwerkzaamheden kosten? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op. U krijgt zo snel mogelijk de offerte toegestuurd. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of vul ons contactformulier in.  

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf
Holdeco klusbedrijf voor al uw klussen in de buurt van Amsterdam en omgeving
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring