Hoofddorp

Bel aannemersbedrijf Holdeco voor al uw bouwklussen voor in en rond het huis in Hoofddorp

Het maakt voor ons niet uit of u een nieuwe keuken of een renovatie wilt, bel aannemersbedrijf Holdeco voor al uw bouwklussen in en rond het huis. Wij komen graag bij u thuis in Hoofddorp om vrijblijvend te bespreken wat uw wensen zijn. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en krijgt u van ons een offerte. Weet u al wat u wilt veranderen aan uw huis? Vraag hier een offerte aan en wij zullen deze zo snel mogelijk voor u opstellen. Aannemers Holdeco is een klein aannemersbedrijf waar persoonlijk contact, korte lijnen met de klant en kwaliteit voorop staan. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we vakkundig werk kunnen leveren.  

Wat voor bouwklussen doet aannemersbedrijf Holdeco in Hoofddorp?  

Aannemersbedrijf Holdeco is een veelzijdig aannemersbedrijf dat met veel bouwklussen ervaring heeft. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe keuken of badkamer laten plaatsen, maar ook voor tuinwerkzaamheden of vraagstukken over elektriciteit. Een aantal werkzaamheden waarvoor u onder andere bij ons terecht kunt:  

  • Badkamer plaatsen 
  • Veranda bouwen 
  • Dakramen  
  • Renovaties  
  • Tegelwerk 
  • Sloopwerkzaamheden  

Kijkt u eens rond op onze site voor welke werkzaamheden u nog meer bij ons terecht kunt. Wilt u  een bouwklus laten uitvoeren wat niet op de site staat? Geen probleem, neem contact met ons op en we bekijken samen met u wat we voor u kunnen betekenen.  

Neem contact op met aannemersbedrijf Holdeco

Wilt u ons inhuren om een bouwklus voor u te doen of wilt u meer informatie hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op en bel 0614280736, stuur een email naar info@holdeco.nl of vul ons contactformulier op de website in. Bent u benieuwd naar vorige werkzaamheden van ons? Kijkt u eens bij projecten. U vindt daar een aantal van onze afgeronde projecten.  

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf
Holdeco klusbedrijf voor al uw klussen in de buurt van Hoofddorp en omgeving

Stel uw vraag

Aannemersbedrijf | Hoofddorp