Amsterdam

Dakopbouw  

Een doeltreffende manier om meer leefruimte in huis te krijgen, is via een vakkundig geplaatste dakopbouw. Dit doen we bij Holdeco met net zoveel enthousiasme als het realiseren van badkamers, keukens of het uitvoeren van andere bouwwerkzaamheden. Als u op uw bestaande woning een of meerdere dakkapellen op wilt laten plaatsen, dan zorgt dit in een korte tijd voor een zee aan extra ruimte, meer daglicht en een verfraaiing van uw woning. Ook stijgt de waarde van uw woning, zodra wij de dakopbouw bij u hebben geplaatst. We zorgen ervoor dat uw dakkapel een mooi geheel vormt met de bestaande uitstraling van uw woning. Natuurlijk nemen wij al uw wensen mee in de gratis offerte die u van ons ontvangt. 

Dakkapellen laten plaatsen 

Laat uw budget het toe om maar liefst twee dakkapellen te laten plaatsen, dan zorgt dit voor een volwaardige extra verdieping, die goed beloopbaar is. Met een dakopbouw heeft u de beschikking over extra oppervlakte, die voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Heeft u al langer de wens voor een extra werk- of slaapkamer? Wij realiseren dat graag voor u. Geef vandaag nog aan ons door wat uw wensen zijn met betrekking tot de afmeting en de kleurstelling. 

Dakopbouw met ingebouwd plafond 

Doe een beroep onze jarenlange ervaring op het gebied van een dakopbouw en het inbouwen van een plafond, of reparatie aan uw dak. Laat het plaatsen van de dakkapel en het aanvragen van een vergunning over aan onze aannemers. Voorzie uw nieuwe ruimte van een houten vloer en verdiep u alvast in de inrichting. De voorpret van een huis met een dakkapel begint al bij het zetten van uw handtekening onder onze prijsopgave.  

Aannemer voor het plaatsen van een dakkapel 

Wij bieden u kwaliteit en goede service. We worden blij van tevreden klanten en we doen er alles aan om u toe te voegen aan onze groep van tevreden klanten. Neemt u hiervoor contact met ons op?  

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf

Stel uw vraag

Dakopbouw | Amsterdam