Klusbedrijf

Klusbedrijf Holdeco is van alle markten thuis

Klusbedrijf om uw woning te laten verbouwen? Speciale wensen voor de muren in uw woonkamer of vloer in uw slaapkamer? Klusbedrijf Holdeco is dé aangewezen partij voor allerlei soorten klussen in en om uw huis. Al vele jaren houden wij ons bezig met verschillende kluswerkzaamheden. Of het nu gaat om tegelwerk, keukens, veranda’s of dakramen, wij zijn als klusbedrijf hierin gespecialiseerd. Bij ons staat de klant, service en kwaliteit centraal. Graag willen wij onze klanten uiterst tevreden houden. Hier doen wij dan ook alles aan. Benieuwd wat wij als klusbedrijf nog meer voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen voor een offerte of een klus aan of in uw huis.

Klusbedrijf voor verschillende werkzaamheden

Indien u zelf geen tijd, kennis of de middelen heeft om klussen in en om uw woning uit te voeren kunt u ons klusbedrijf inschakelen. Wij kunnen verschillende soorten bouwwerkzaamheden uitvoeren zoals:

Ook kunnen wij als klusbedrijf totale verbouwingen uitvoeren. Ons team bestaat uit vakspecialisten met jarenlange ervaring. Mede hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogstaand werk afleveren.

Klusbedrijf voor sloopwerk

Sloopwerk is ook een belangrijk onderdeel van ons klusbedrijf. Voordat er nieuwe badkamers, keukens enz. geplaatst kunnen worden moet er eerst gesloopt worden. Dit doen wij met zo min mogelijk overlast. Daarnaast zorgen wij na het slopen voor een nette en schone omgeving. Meer informatie over ons klusbedrijf? Een afspraak of een specifieke vraag? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf
Klusbedrijf Holdeco is van alle markten thuis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring