Pand strippen

Pand strippen of laten slopen? Het team van Holdeco beschikt over de benodigde kennis en ervaring om dit uit te voeren.

Pand laten strippen? Heeft u een oud pand gekocht dat gerenoveerd moet worden om aan uw wensen te laten voldoen? Het team van klusbedrijf Holdeco is u graag van dienst met het strippen van uw pand. Niet alle oude panden hoeven helemaal gesloopt te worden. Strippen kan een goede oplossing zijn. Voordat wij dit uitvoeren komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. In overleg met u maken we een offerte en planning op maat voor het strippen van uw pand. Door onze kennis en ervaring weten wij precies wat er nodig is om een pand naar wens te maken. Naast strippen kunnen wij ook het slopen van een pand uitvoeren. Met de benodigde technieken, materialen en mensen zorgen wij ervoor dat een pand weer als nieuw wordt.

Pand strippen en slopen

Het strippen van een pand is een belangrijk onderdeel bij het renoveren. Dit moet zeer zorgvuldig gebeuren. Het team van Holdeco beschikt over de benodigde kennis en ervaring om dit uit te voeren. Graag doen wij dit volgens een vaste werkwijze:

  • kennismaking
  • offerte
  • planning
  • uitvoering
  • oplevering

wanneer uw pand toe is aan een opknapbeurt voeren wij de benodigde werkzaamheden uit. Dit kan variëren van strippen tot slopen en het installeren van een nieuwe keuken of badkamer. Wat uw wensen ook zijn, graag voorzien wij hierin met passende werkzaamheden. Klusbedrijf Holdeco is niets voor niets hét klusbedrijf van de omgeving.

Maak a.u.b. uw keuze

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf
Pand strippen of laten slopen? Het team van Holdeco beschikt over de benodigde kennis en ervaring om dit uit te voeren.