Vinkeveen

Holdeco stript uw pand in Vinkeveen en maakt het onaantrekkelijk voor ongewenste bezoekers

Holdeco stript uw pand en maakt het onaantrekkelijk voor ongewenste bezoekers. Als we het pand voor u strippen wordt het sanitair en waardevolle metalen uit uw pand gehaald. Daarnaast zorgt het strippen ervoor dat u lagere stortkosten heeft. We verwijderen niet alleen het sanitair en waardevolle metalen, maar ook alle andere kleine zaken wat geen staal of beton betreft. Op deze manier kost de nabewerking minder tijd en bespaart u kosten om het bouwafval te storten. 

Holdeco is een klusbedrijf dat gespecialiseerd is in sloopwerkzaamheden in Vinkeveen zoals strippen van panden. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we goede kwaliteit kunnen leveren en het werk snel en vakkundig gebeurt.   

Holdeco is een veelzijdig klusbedrijf  

Wij zijn een veelzijdig klusbedrijf dat uw pand niet alleen stript, maar ook andere diensten aanbiedt. U kunt bij ons terecht voor:  

  • Bouwwerkzaamheden 
  • Schilderwerkzaamheden 
  • Sloopwerkzaamheden 
  • Strippen van uw pand 
  • Verhuisservice  

Nadat we uw pand hebben gestript kunnen we u helpen met het opknappen van het pand. Samen met u kijken we of er mogelijkheden zijn om uw pand een nieuwe bestemming te geven. Wij bespreken wat uw wensen zijn en bekijken wat de mogelijkheden zijn om het pand zo op te knappen dat het weer klaar is voor gebruik.  

Neem contact op met Holdeco voor het strippen van uw pand in Vinkeveen

Wilt u uw pand laten strippen? Of heeft uw pand een opknapbeurt nodig? Aarzel niet en neem contact op met Holdeco. Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat we voor u kunnen beteken. U kunt ons bereiken door een email te sturen naar info@holdeco.nl, te bellen naar 0614280736 of ons contactformulier in te vullen. Bij ons bent u verzekerd dat het werk zorgvuldig en vakkundig gebeurt. Kijk eens rond op onze site en zie welke werkzaamheden we aanbieden. Wilt u wat anders dan wat op onze website staat? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.  

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf
Wilt u uw pand in de buurt van Vinkeveen laten strippen? Holdeco staat voor u klaar.

Stel uw vraag

Pand strippen | Vinkeveen