Schilder

Schilder Holdeco geeft uw woning een metamorfose

Schilder inschakelen om uw woning te voorzien van een nieuwe kleur? Toe aan een metamorfose van uw huis? Binnen of buiten schilderwerk uit laten voeren? Bekijk dan eens wat de schilder van Holdeco voor u kan betekenen. Holdeco is al vele jaren een bekend schildersbedrijf in de omgeving en houdt zich bezig met uiteenlopende schilderwerkzaamheden. Van wandafwerking tot verzorging van plafonds en gevels. Niets is onze schilder te gek. Voordat wij een opdracht uitvoeren komen wij graag langs om de situatie te bekijken en wensen te bespreken. Aan de hand hiervan kunnen we een offerte op maat maken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent als onze schilder de benodigde werkzaamheden komt uitvoeren.

Schilder voor binnen- en buitenschilderwerk

Onze gespecialiseerde schilder kan zowel binnen als buiten schilderwerk uitvoeren. Het schilderwerk aan de buitenkant van de woning moet tijdig en regelmatig onderhouden worden. Dit zorgt niet alleen voor verfraaiing van het aanzicht maar ook voor behoud en bescherming van het pand. Met binnen schilderwerk kan onze schilder uw woning een totaal andere look geven. Vandaag de dag zijn er diverse mogelijkheden. Wij voeren schilderwerk uit in:

Graag ook voor u. Of het nu gaat om kleine of grote schilderklussen, graag staat onze schilder voor u klaar. Wij komen langs voor kleuradviezen en laten uw woning weer stralen. Benieuwd wat wij nog meer kunnen betekenen? Bekijk gerust onze website.

Maak a.u.b. uw keuze

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf
Schilder Holdeco geeft uw woning een metamorfose