Amsterdam

Hoogwaardig schilderwerk voor een aantrekkelijke prijs in Amsterdam 

Als de muren in uw woning in Amsterdam wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Of als de kozijnen weer eens geschilderd moeten worden, dan weet u bij wie u moet zijn: Holdeco! Dit groeiende en bloeiende onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in allerlei soorten schilderwerken, zoals: 

  • Verzorging van plafond 
  • Wandafwerking 
  • Beglazingen 
  • Buitenschilderwerk (bescherming) 
  • Binnen schilderwerk (verfraaiing) 

Door de jarenlange ervaring van onze schilders in Amsterdam en omgeving zijn wij in staat om zowel kleine als grote projecten binnen de afgesproken tijd uit te voeren. 

Uw specialist voor schilderwerk binnen 

Uw woning in Amsterdam opknappen hoeft niet altijd een heel project te zijn. Met binnenschilderwerk van Holdeco kunt u uw huis al een flinke opfrisbeurt geven. Wilt u een andere sfeer in huis? Of is het gewoon tijd om uw muren weer eens strak in de verf te zetten? Geen zorgen, Holdeco heeft het in de vingers. Of u nu gladde muren wilt of een wat grovere structuur, onze schilders maken uw woning weer als nieuw. Dus waar wacht u nog op? Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het verfraaien van uw woning in Amsterdam. 

Uw specialist voor schilderwerk buiten 

Uw woning is uw trots, en daar hoort mooi buitenschilderwerk bij. Dat is niet alleen belangrijk voor het onderhoud van uw woning, maar ook voor het aanzicht ervan. Als u uw buitenschilderwerk laat uitvoeren door onze ervaren schilders in Amsterdam, weet u zeker dat u een langere levensduur en meer wooncomfort hebt. Uw schilderwerk laten uitvoeren door de schilders van Holdeco biedt garantie voor zorgvuldig en deskundig onderhoud.  

Plan nu uw afspraak in met Holdeco's professionele schilders 

Schilder in Amsterdam gezocht? Of u nu grote of kleine klussen hebt, binnen- of buitenwerk wilt laten uitvoeren, of advies nodig hebt over kleuren, bij Holdeco bent u altijd in goede handen. Ons team van professionele schilders zorgen ervoor dat we altijd aan uw wensen voldoen. Wilt u een schilder inhuren of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag advies en bespreken van tevoren alle mogelijkheden, zodat we samen tot het gewenste resultaat komen. 

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf

Stel uw vraag

Schilder | Amsterdam