Amsterdam

Sloopwerk in uw woning of bedrijfspand te Amsterdam

Krijgt u een nieuwe keuken? Zoekt u een betrouwbare en deskundige partner om het sloopwerk in uw woning of bedrijfspand uit te laten voeren? Voor het sloop en breekwerk bent u bij Holdeco aan het juiste adres. Holdeco kan u bijstaan in het uitvoeren van divers sloopwerk in Amsterdam. Wij nemen graag de zorgen van het sloopwerk uit handen.

Holdeco houdt zicht niet alleen bezig met sloopwerk maar ook voor de complete aanleg van een badkamer en keuken kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers beschikken over kennis van zaken. Zij kunnen zowel kleine als grote klussen uitvoeren. Wilt u uw sloopwerk door ons uit laten voeren? Bekijk dan onze website. Hier vindt u tevens ons gegevens zodat u direct contact met ons op kan nemen.

Diverse sloopwerkzaamheden uitgevoerd door Holdeco

Wanneer u een nieuwe badkamer en keuken laat plaatsen komt eerst het sloopwerk. Gelukkig hoeft u dit niet zelf te doen. Om het sloopwerk uit te kunnen voeren heeft u namelijk goed materiaal nodig. De kasten, kranen en machines zitten zeer goed vast. Vooral bij het zwaardere sloopwerk komt vakmanschap kijken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Hakwerk
  • Breekwerk
  • Boorwerk
  • ?Zaagwerk

Sloopwerk van deze belangrijke ruimten in uw woning brengen risico’s met zich mee. Daarom is het belangrijk dat dit door een erkende specialist wordt uitgevoerd. Wanneer het sloopwerk niet goed wordt gedaan kan het zijn dat delen van het huis of muren inzakken. Ons team is zich hiervan bewust en gaan zeer precies te werk. Sloopwerk wordt door het team van Holdeco zo veilig en professioneel mogelijk uitgevoerd. We komen graag bij u langs in Amsterdam om te bekijken wat uw situatie is.

Een open keuken creëren door middel van sloopwerk

Droomt u van een open keuken? Wilt u daarom een muur laten slopen? Wij weten als geen ander hoe belangrijk een keuken is. Naast het sloopwerk kunnen wij ook uw keuken realiseren. Wij creëren niet alleen een plek waar u kunt koken maar ook een gezellige ruimte waar u met het gezin kunt eten en genieten.

Keukenrenovatie

Is uw huidige keuken nog goed? Wenst u alleen een ander aanrechtblad of ander apparatuur? Ook voor renovatie is Holdeco uw aangewezen partner. Wij kunnen uw keuken vernieuwen met deuren, kastjes en kleuren.

Wenst u meer informatie over sloopwerk in Amsterdam? Of heeft u interesse in één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op!

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf
Sloopwerk te Amsterdam tegen lagen kosten

Stel uw vraag

Sloopwerk | Amsterdam