Weesp

Holdeco voor al uw sloopwerk in Weesp

Wilt u uw oude keuken, badkamer of juist een muur uit uw huis laten slopen? Holdeco voor al uw sloopwerk in en rondom uw huis. Wij zijn een aannemersbedrijf met jarenlange ervaring wat betreft sloopwerkzaamheden. Het is belangrijk dat sloopwerkzaamheden nauwkeurig en op de juiste manier gebeuren. Sloopwerkzaamheden uitvoeren lijkt simpel, slopen is tenslotte toch zo gebeurd? Maar het is belangrijk dat dit wel op de juiste manier gebeurt. Stel, u wilt een muur uit uw huis slopen, zoiets moet op een zorgvuldige manier gebeuren. Anders heeft u kans om het elektriciteitsnetwerk te beschadigen of u kunt last krijgen van verzakkingen. Bel daarom Holdeco voor uw sloopwerk en we komen graag bij u langs om de sloopwerkzaamheden uit te voeren.  

Wat kunt u van Holdeco in Weesp verwachten?  

Bij Holdeco kunt u terecht voor verschillende sloopwerkzaamheden zoals:  

  • Boorwerk 
  • Breekwerk 
  • Hakwerk 
  • Zaagwerk  

Naast het slopen leveren we ook andere diensten. Wij slopen niet alleen badkamers en keukens, we hebben ook ervaring met het plaatsen van compleet nieuwe badkamers en keukens. U hoeft zo maar één bedrijf in te schakelen voor het slopen en plaatsen van een badkamer of keuken. Holdeco is een veelzijdig aannemersbedrijf. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden zoals het strippen van huizen, maar ook in renovaties. Onze jarenlange ervaring en vakkundig personeel zorgen ervoor dat we al veel renovaties hebben uitgevoerd en kunnen uitvoeren voor u.  

Neem contact op met Holdeco voor al uw sloopwerk in Weesp

Heeft u in en om u huis iemand nodig die u helpt met slopen? Holdeco is er voor al uw sloopwerk. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0614280736 of stuur een email naar info@holdeco.nl. Wij beantwoorden graag uw vraag. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vraag een offerte aan. Wij sturen u zo snel mogelijk de offerte toe.   

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf
Sloopwerk te Weesp tegen lagen kosten

Stel uw vraag

Sloopwerk | Weesp