Totale renovatie of verbouwing

Totale renovatie of verbouwing laten uitvoeren 

Bij een totale renovatie of verbouwing van een woning in de regio Amstelveen komt nogal wat werk om de hoek kijken. Behalve de aanvraag van onder meer de omgevingsvergunning en een goed afgestemde planning van de werkzaamheden, zorgt het hoe dan ook voor overlast. Met de hulp van onze experts weet u precies waar u aan toe bent en wordt de overlast tot een minimum beperkt. Dit geeft u de rust en het vertrouwen dat de totale renovatie door ons tot een goed einde wordt gebracht. 

Totaalrenovatie in stappen  

Het vereist goede kennis van zaken om van de totale renovatie of verbouwing een succes te maken. Belangrijk is dat we goed starten.  Met een stappenplan creëren we overzicht voor alle partijen. De complete renovatie begint met een analyse van uw woning. We brengen de constructie nauwkeurig in kaart, onderwerpen uw leidingwerk, elektriciteit en het sanitair aan een inspectie en we verwerken onze bevindingen in een gratis offerte. Hier zijn de keuzes voor het materiaal en uw budget vanzelfsprekend in meegenomen. Alles om ervoor te zorgen dat u weet waarom u volmondig ‘ja’ zegt tegen Holdeco aannemingsbedrijf.  

Renovatiewerkzaamheden laten uitvoeren 

Het is u door de prijsopgave helder wat wij bij u gaan uitvoeren en tegen welke prijs we dit doen. Na uw akkoord nemen wij u alle zorgen en werkzaamheden rondom het project uit handen. We stellen een heldere planning op voor de totale renovatie en verbouwing en laten niets aan het toeval over. U weet op elk moment wat de stand van zaken is. Met onze uitstekende service en verstand van zaken heeft u met ons aannemersbedrijf een betrouwbaar bedrijf in de arm genomen. Neem contact met ons op als u iets niet duidelijk is of als u vragen heeft over de diensten die Holdeco aannemingsbedrijf uitvoert. We staan u graag te woord.  

Neem contact op

Holdeco klusbedrijf  logo
Holdeco klusbedrijf

Stel uw vraag

Totale renovatie of verbouwing